ERZİNCAN / MERKEZ - Akyazı Şehit Er Mesut Koyun Ortaokulu

Akyazı Şehit Er Mesut Koyun Ortaokulu

Adres
AKTOPRAK MAH. EKŞİSU CAD. AKYAZI ORTAOKULU SİTESİ ERZINCAN BLOK NO: 22 MERKEZ / ERZİNCAN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, değerlerimizi özümseyip yaşatma gayretinde olan,demokratik değerleri kişi zümre tesiri altında kalmadan benimseyen,araştıran ,öğrenen ,öğrendiğini hayatına aktaran,başka insanlara öğreten , bütün varlıkları oldukları gibi kabul eden, ,engin hoşgörüye sahip ,devletinin ve dünyanın mutluluğu ve huzuru için faaliyet gösteren Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yetiştirmek.
Misyon
Ülkesinin gözbebeği, kalitesinden ödün vermeyen,ilkelerinden sapmayan,rekabet eden değil, rekabet oluşturan,öğrencilerine günlük eğitim veren değil , ömürlük eğitim veren, yaşantının her alanında bu bilgileri kullandırabilen bir okul olmak.
Belde minibüsleri ile sağlanmaktadır.
AKTOPRAK MAH. EKŞİSU CAD. AKYAZI
E Twinning